Turkije

Excursies Alanya

Excursies in Alanya. Maak een Jeepsafari, een boottour of een tour door de stad.

 

 

 

Jeepsafari Alanya

Een van de meest spannende avonturen in Alanya is het verkennen van de omgeving in een “off-road voertuig”. Deze Jeep Safari tour biedt u het beste van het beste: Een open Jeep voor vrij uitzicht op de valleien, kerken en andere culturele hoogtepunten. We nemen u mee naar de minder bekende plaatsen en weg van de drukte voor een spectaculair uitzicht op de unieke landschappen van Antalya en de Turkse Riviera..

Lees meer op Antalyajeepsafari.com


Boottour Alanya

Ontdek de Turkse kristalheldere water van Alanya tijdens de bootexcursie. U wordt opgehaald van uw hotel en vervoerd naar de haven. Daar stapt u op een houten boot, uw vervoersmiddel tijdens deze excursie.
U vaart langs het kasteel van Alanya terwijl u de oude verhalen van Alanya te horen krijgt. U ontdekt de beroemde zee grotten de Bosporus Cave, Cave de Lover’s en de Maiden’s Cave. 
Vanaf hier vertrekt de boot naar de nieuwe jachthaven, waar u stopt voor een heerlijke lunch. Tijdens de terugreis is er gelegenheid om te zwemmen.

Lees meer op Getyourguide.com


Stadstour Alanya

Een sightseeing trip naar de meest populaire plaatsen van het Mediterraanse paradijs Alanya! De Damlatas grotten het Alanya kasteel en de Rode Toren. Een dagtour van 9.00 uur tot 14.30 uur. Begeleid door een engelse gids.

Lees meer op Holidayexcursion.com

Vakantie Turkije

 Vakantie Turkije - Sunweb Turkije Vakantie - Arke  Turkije vakantie - Kras 
Turkije Vakantie - WTC  Vakantie Turkije - VakantieDiscounter   Turkije vakantie - Vakantiexperts
 Vakantie Turkije - Prijsvrij Vakantie Turkije - VakantieStunt   Vakantie Turkije - Jiba