Turkije

Activiteiten Alanya

Een kleine greep uit het grote aanbod van activiteiten in Alanya. In Alanya is voor iedereen wat te doen.

 

 

 

Waterplanet Aquapark Alanya

Waterplanet is het grootste waterpark van de zuidelijke regio van Turkije. Het park heeft 24 soorten glijbanen, de ene nog leuker dan de andere. Een ideale activiteit voor het hele gezin op een warme vakantiedag.

 

Waterplanet.com.tr

Bij het Waterplanet aquapark hoort ook het Waterplanet Hotel. Dit hotel ligt direct aan het strand. Het Ultra All-Inclusive vakantie resort heeft 5-sterren, uiteraard het grote waterpark, een gezellige kinderclub en luxe Spa en Wellnesscenter.

Hotel Waterplanet Aquapark


Duiken Alanya

Het warme en kritalheldere water van Alanya leent zich uitstekend voor een dagje duiken of een duikexcursie. Voor professionele begeleiging kijkt u bij de volgende duikscholen in Alanya:

 

 

 


Hamam/Massage Alanya

Een vakantie in Turkije pas compleet wanneer u een bezoek heeft gebracht aan een Turks badhuis. In Alanya is er ruime keuze aan badhuizen en massagesalons. Geniet van een bad, sauna of een massage naar keuze en laat uw spieren eens helemaal ontspannen.

 

 


Alanya Gardens

Tussen het Cleopatra strand en de grote hotels in Alanya (ter hoogte van de haven) liggen prachtige aangelegde tuinen. De tuinen zijn een fijne plek om verkoeling te zoeken en even de drukte van de stad te ontvluchten. De grote palmbomen zorgen voor veel schaduw in de tuinen. De prachtige (rustige) tuinen, met vijvertjes, bruggetjes en mooie fonteinen geven een soort ‘Oase-gevoel’ in het toeristische hart van Alanya.

Vakantie Turkije

 Vakantie Turkije - Sunweb Turkije Vakantie - Arke  Turkije vakantie - Kras 
Turkije Vakantie - WTC  Vakantie Turkije - VakantieDiscounter   Turkije vakantie - Vakantiexperts
 Vakantie Turkije - Prijsvrij Vakantie Turkije - VakantieStunt   Vakantie Turkije - Jiba