Turkije

Restaurants Alanya

Restaurants in Alanya: Populaire restaurants, de authentieke Turkse keuken en Nederlandse restaurants in Alanya.

 

 

 

Uit eten in Alanya 

In Alanya heeft u een uitgebreide keuze in restaurants van alle soorten en in alle prijsklassen. Ook alle verschillende soorten keukens zijn vertegenwoordigd. Turks, Italiaans, Nederlands Frans, Chinees, Mexicaans.. Er is keuze genoeg. De meeste restaurants in het centrum van Alanya zijn alle dagen van het jaar geoped.
Op deze pagina’s hebben we enkele restaurants voor u uitgelicht. Bij sommige van deze restaurants is het verstandig om van te voren te reserveren.

Sfeervolle restaurants in Alanya

Redtower Brewery Restaurant

Redtower Brewery Restaurant ligt aan de oude haven van Alanya. Het is genoemd naar bekende Rode toren in Alanya, dat er 150 meter vanaf ligt. Op de eerste verdieping is een bar en erboven kunt u dineren. Het Redtower Brewery restaurant heeft een sfeervol uitzicht op de haven en de rode toren.

www.redtowerbrewery.com

 

A Different taste Alanya

A Different taste is een populair restaurant buiten het stadscentrum van Alanya. Het restaurant wordt gerund door Zweden. Het restaurant heeft een moderne, maar ook knusse uitstraling. De gerechten zijn een bijzondere mix van Internationale, Zweedse en Turkse smaken.

www.tastealanya.com

 

Dinner restaurant Alanya

Dinner Alanya is een stijlvol restaurant aan de westkant van Alanya. Het restaurant heeft een lichte, moderne en luxe uitstraling. Ook de gerechten worden mooi opgemaakt geserveerd. Ondanks de luxe uitstraling is het eten heel goed betaalbaar.

www.dinner.com.tr

 

 


Restaurant met uitzicht over Alanya

Kale Panorama Restaurant

Het Kale Panorama restaurant is bovenal aan te raden om het spectaculaire uitzicht over de stad Alanya, de rode toren en de haven. Het reataurant ligt op het schiereiland bij het kasteel van Alanya. Behalve het mooie uitzicht zijn de turkse gerechten ook erg goed.

Panorama-restaurant

 


Authentieke Turkse keuken

Nº12 Alanya

De echte authentieke Turkse gerechten worden het beste bereid bij N12. In de binnentuin, in de schaduw van de bomen, kunt u genieten van de typisch turkse gerechten. De aankleding is zeer eenvoudig en de prijzen laag!

N12alanya

 


Nederlandse restaurants Alanya

Remember me Restaurant & Bar

Nederlands restaurant en bar met lokale Turkse, Nederlandse en internationale gerechten. Het restaurant organiseert Hollandse avonden en heeft regelmatig live-muziek.

Remembermerestaurantbar

 

 

Bistro Floyd

“Echt Hollands” trefpunt in Alanya… Met Hollandse en Turkse gerechten voor een niet-Hollands prijsje! En wat dacht u van een lekker kopje Douwe Egberts koffie na het eten..?

www.echt-hollands.com

 

 

Theo’s Place

Theo’s Place is een gezellig familie eetcafé en (feest)restaurant in de 25 meter straat van de populaire badplaats. In Theo’s Place restaurant & bar kunt u genieten van heerlijke internationale, Nederlandse en Turkse maaltijden.

www.theosplacealanya.com

 

Vakantie Turkije

 Vakantie Turkije - Sunweb Turkije Vakantie - Arke  Turkije vakantie - Kras 
Turkije Vakantie - WTC  Vakantie Turkije - VakantieDiscounter   Turkije vakantie - Vakantiexperts
 Vakantie Turkije - Prijsvrij Vakantie Turkije - VakantieStunt   Vakantie Turkije - Jiba