Turkije

Auto huren Turkije

Auto huren TurkijeAdviezen en tips voor het huren van een auto in Turkije, informatie over het rijden in turkije en auto's en prijzen vergelijken.

 

 

Auto huren Turkije

In verband met de grote afstanden in Turkije kan het prettig zijn om een auto te huren tijdens uw vakantie. Met een huurauto heeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Als u veel van uw omgeving wilt zien kan het gebruik van een huurauto ook veel tijd besparen in vergelijking met het gebruik van openbaar vervoer.

Voor de lange afstanden raden we u aan om gebruik te maken van openbaar vervoer aangezien dit meestal goedkoper en veiliger is. Bij de onderstaande aanbieders is het mogelijk om een auto af te halen in de regio van uw vakantiebestemming.

Vergelijk huurauto's

Vergelijk auto's en huurprijzen en regel uw huurauto. De auto staat dan voor u klaar op het vliegveld of een andere plaats in Turkije naar keuze.

Auto rijden in Turkije

Wilt u zelf auto rijden in Turkije dan is het belangrijk dat u een ervaren rijder bent. Deze vraag zal u waarschijnlijk ook gesteld worden voordat u de auto mee krijgt. Aangezien gevaarlijk rijgedrag in Turkije veel voorkomt, wordt U geadviseerd bijzonder op uw hoede te zijn in het verkeer. In het oosten van het land wordt het vanwege de slechte staat van onderhoud van de wegen zelfs afgeraden in donker de weg op te gaan.

 

Vakantie Turkije

 Vakantie Turkije - Sunweb Turkije Vakantie - Arke  Turkije vakantie - Kras 
Turkije Vakantie - WTC  Vakantie Turkije - VakantieDiscounter   Turkije vakantie - Vakantiexperts
 Vakantie Turkije - Prijsvrij Vakantie Turkije - VakantieStunt   Vakantie Turkije - Jiba