Turkije

Excursies Antalya

Excursies AntalyaEen hele of halve dagtour door Antalya.. Een bezoek aan de Kursunlu watervallen, de klokkentoren of het Argelogisch museum? 

 

 

Antalya Excursies

Wilt u vakantie vieren in Antalya maar u weet nog niet precies wat er allemaal te doen is? Wij verwijzen u graag naar de plaatsen die u kunt bezoeken, de hoogtepunten, toeristische trekpleisters, en alles wat u in Antalya kunt doen. Kies de tour, excursie of activiteit die het beste bij u past.


Halve dagtour Antalya

Een sightseeing tour is de perfecte kennismaking met Antalya aan de Middellandse Zee, in het gebied dat bekend staat als de Turkse Rivièra. De hoogtepunten van deze vier uur durende prive-tour zijn een bezoek aan Poort van Hadranius, de klokkentoren van Antalya, het Republikeinse plein en tenslotte het Archeologisch museum.

LEES MEER>>

3 daagse tour

Ontdek de regio Antalya en de schoonheid van de omliggende oude steden op deze ontspannen 3-daagse tour met een laag tempo. Bezoek drie majestueuze oude gebieden - Perge, Aspendos en Side - en bewonder hun eindeloze architectonische wonderen met behulp van uw deskundige gids. Eindig uw tour met het vrij verkennen van het zonnige Antalya en genieten van de geneugten van de prachtige Turkse kust.

LEES MEER>>

Antalya stadsrondrit, Kursunlu waterval

Tijdens deze excursie bezoekt u het havengebied van Antalya. De jachthaven van Antalya heeft een unieke ligging tussen de Romeinse stadsmuren en is omringd door gerestaureerde Osmaanse herenhuizen. Hierna gaan we naar de prachtig Kursunlu waterval met botanische tuin. Na de lunch kunt u heerlijk winkelen in de bazaars van Antalya.

LEES MEER>>

 

Vakantie Turkije

 Vakantie Turkije - Sunweb Turkije Vakantie - Arke  Turkije vakantie - Kras 
Turkije Vakantie - WTC  Vakantie Turkije - VakantieDiscounter   Turkije vakantie - Vakantiexperts
 Vakantie Turkije - Prijsvrij Vakantie Turkije - VakantieStunt   Vakantie Turkije - Jiba