Turkije

Winkelen Alanya

Winkelen AlanyaWinkelen in Alanya. Souvenirs, merk- en namaakleding, winkelcentra en markten.

 

 

 

 

Winkelen in Alanya

In de kleine straatjes achter de haven vindt u allerlei toeristische winkels met Turkse souvenirtjes, namaak kleding van de grotere kledingmerken (als Gucci, prada, chanel, alle sportmerken etc) en oude trukse ambachten. Naast de traditionele toeristische winkeltjes, waar u nog flink kunt onderhandelen en afdingen, komen er ieder jaar ook steeds meer boetiekjes en winkels van grotere ketens en merken in Alanya. De meeste van deze winkels liggen aan de Ataturk Boulevard, Alanya haven of het Alanyum Shopping Centre. U vindt hier bijvoorbeeld leren jassen, tassen en schoenen, meubels en huisdecoratie, tapijten, sieraden etc..

Ataturk Boulevard

De Atatturk Boulevard is de hoofdstraat voor het toeristische gedeelte van Alanya. De straat loopt parallel aan de zee en begint aan de Jachthaven ten oosten van het schiereiland en loopt door langs het Cleopatra strand aan de westkant van Alanya. Aan de Atatturk Boulevard liggen de bekende Hotels, leuke cafés en vele winkeltjes.

Alanyum Shopping centre / Alanyum winkelcentrum

Het Alanyum winkelcentrum is een groot winkelcentrum aan de oostkant van Alanya in de wijk Oba. Het winkelcentrum werd geopend in 2006 en heeft een uitgebreide keuze aan winkels verspreid over 3 verdiepingen. In het winkelcentrum vindt u winkels van bekende kledingmerken, speelgoedwinkels, elektrische apparatuur, een supermarkt, restaurants en cafés en een supermarkt.

www.alanyum.com

Markt Alanya

Een van de leukste markten in Alanya om te bezoeken is de vrijdagmarkt, die in het centrum van de badplaats wordt gehouden nabij het Dolmusstation. De markt gaat al vroeg in de ochtend na zonsopgang open en sluit pas als de zon weer ondergaat. Op de markt worden allerlei producten aangeboden van groenten en fruit tot kleding en kruiden.

Meer informatie over markten in Alanya vindt up op: Turkije.nl

 

Vakantie Turkije

 Vakantie Turkije - Sunweb Turkije Vakantie - Arke  Turkije vakantie - Kras 
Turkije Vakantie - WTC  Vakantie Turkije - VakantieDiscounter   Turkije vakantie - Vakantiexperts
 Vakantie Turkije - Prijsvrij Vakantie Turkije - VakantieStunt   Vakantie Turkije - Jiba